Туристичката агенција ТА МАР-ТЕО ТРАВЕЛ е формирана во 2006 година, како една од првите приватни независни туристички агенции. Мотото на нашата агенција е комплетен туристички сервис, што значи нудење на висококвалитетни туристички услуги на нашите клиенти што е една од причините за нивното задоволство, доверба и континуирана соработка до денес. ТА МАР-ТЕО ТРАВЕЛ е членка на АТАМ, со Лиценца А согласно законот за туризам на Република Македонија , издадена од Министерството за економија.

Своите долгогодишни клиенти ТА МАР-ТЕО ТРАВЕЛ  ги сервисира со својот висококвалитетен кадар, кој поседува сертификати ИАТА за меѓународен тикетинг како и дипломи за резервацискиот систем Амадеус, професионално познавање на светски јазици. Нашите вработени, меѓу другото се одликуваат со висок степен на професионалност, одржливост на квалитетот на услугите, доверливост, навременост.

Соработката на со сите светски познати авио компании е долгогодишна и професионална, што на крајот овозможува нашите клиенти да добијат сервис од највисоко ниво.

За нашата работа

НЕШТА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ЗНАЕТЕ ЗА НАС

ДЕЈНОСТ ТУРИЗАМ

• Понуди на туристички аранжмани во Македонија (инкаминг туризам)
• Понуди на групни и индивидуални пакет аранжмани за сите светски дестинации
• Ученички и апсолвентски екскурзии на сите европски и светски дестинации
• Хотелски резервации за сите светски дестинации

• Организирање на чартер летови
• Организирање на семинари, конгреси, саеми
• Обезбедување на трансфери во и надвор од Македонија
• Рент а кар во и надвор од Македонија
• Групни визирања
• Подготовка на документација за индивидуални визирања
• Патничко осигурување

 

ДЕЈНОСТ АВИОПРЕВОЗ

• Брзо, ефикасно и професионално букирање на летови
• Резервација и информација за се што е поврзано со летовите
• Информација за најповолни и најдобри конекции, начини на патување

• Промоции на најдобри понуди
• Понуди на специјални-промотивни летови
• Достава на издадени авио билети
• За поголем број на патници, асистенција при чекирање на аеродром

Нашиот тим

ЗАПОЗНАЈТЕ НÈ

Ms. Lidija Kuzmanovska

Manager

General Manager and founder (shareholder). Working experience of 15 years. Educated on the State University of Low. Speaks and writes English and all languages from the former republics of Yugoslavia, AMADEUS certificate and IATA. Specialized in individual, group and VIP hotel reservations and packages, organization of International manifestations, fairs, congresses. Specialized in reservation of plane tickets for individuals, groups, VIP clients… Organization of business trips and presentation of the tourist arrangements.

Mr.Igor Manevski

Sales

Expert in tourism and travel relations. Educated on the University of Tourism and management. Excellent speaks and writes English, fluent speaking and all languages from the former republics of Yugoslavia. Specialized in reservation of air tickets for individuals and groups, hotel's reservations booking via world reservation systems, making and preparing offers for individual and groups, specialized in exotic traveling.

Ms.Ivana Hristovska

Sales

Expert in tourism and travel relations. Educated on the University of Tourism and management. Excellent speaks and writes English, fluent speaking and all languages from the former republics of Yugoslavia. Official licensed travel guide and group guiding. Specialized in reservation of air tickets for individuals and groups, hotel's reservations booking via world reservation systems, making and preparing offers for individual and groups, specialized in exotic traveling and incoming tourism.

Ms. Monika Manevska

Financial Manager

Financial Manager and founder (shareholder). Working experience in Finance and marketing of 15 years. Educated on the State University of Economy and Finance. Speaks and writes English, Greek,Albanian and all languages from the former republics of Yugoslavia. Preparing all necessary data, our promotion and marketing staffs. Specialized in specific VIP requests and organizations, high communication with people.

Нашето мото