Туристичката агенција ТА МАР-ТЕО ТРАВЕЛ е формирана во 2006 година, како една од првите приватни независни туристички агенции. Туристичката агенција е членка на АТАМ, со Лиценца А согласно законот за туризам на Република Македонија , издадена од Министерството за економија.

Следете не!

+389 31 412 640
ГТЦ Гарнизон Приземје 8, ул. Гоце Делчев, Куманово
marteotravel@yahoo.com

Copyright © 2019 Design DABL

 

За Нас

Туристичката агенција ТА МАР-ТЕО ТРАВЕЛ е формирана во 2006 година, како една од првите приватни независни туристички агенции. Мотото на нашата агенција е комплетен туристички сервис, што значи нудење на висококвалитетни туристички услуги на нашите клиенти што е една од причините за нивното задоволство, доверба и континуирана соработка до денес. ТА МАР-ТЕО ТРАВЕЛ е членка на АТАМ, со Лиценца А согласно законот за туризам на Република Македонија , издадена од Министерството за економија.

Своите долгогодишни клиенти ТА МАР-ТЕО ТРАВЕЛ  ги сервисира со својот висококвалитетен кадар, кој поседува сертификати ИАТА за меѓународен тикетинг како и дипломи за резервацискиот систем Амадеус, професионално познавање на светски јазици. Нашите вработени, меѓу другото се одликуваат со висок степен на професионалност, одржливост на квалитетот на услугите, доверливост, навременост.

Соработката на со сите светски познати авио компании е долгогодишна и професионална, што на крајот овозможува нашите клиенти да добијат сервис од највисоко ниво.

За нашата работа

НЕШТА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ЗНАЕТЕ ЗА НАС

ДЕЈНОСТ ТУРИЗАМ

• Понуди на туристички аранжмани во Македонија (инкаминг туризам)
• Понуди на групни и индивидуални пакет аранжмани за сите светски дестинации
• Ученички и апсолвентски екскурзии на сите европски и светски дестинации
• Хотелски резервации за сите светски дестинации

• Организирање на чартер летови
• Организирање на семинари, конгреси, саеми
• Обезбедување на трансфери во и надвор од Македонија
• Рент а кар во и надвор од Македонија
• Групни визирања
• Подготовка на документација за индивидуални визирања
• Патничко осигурување

ДЕЈНОСТ АВИОПРЕВОЗ

• Брзо, ефикасно и професионално букирање на летови
• Резервација и информација за се што е поврзано со летовите
• Информација за најповолни и најдобри конекции, начини на патување

• Промоции на најдобри понуди
• Понуди на специјални-промотивни летови
• Достава на издадени авио билети
• За поголем број на патници, асистенција при чекирање на аеродром

+ 389 31 412 640

070 381 970 | 075 381 970 | 077 828 859

marteotravel@yahoo.com

ГТЦ Гарнизон Приземје 8, ул. Гоце Делчев, 1300 Куманово

Испратете ни порака

понеделник 9:00 am - 21:00 pm
вторник 9:00 am - 21:00 pm
среда 9:00 am - 21:00 pm
четврток 9:00 am - 21:00 pm
петок 9:00 am - 21:00 pm
сабота 9:00 am - 15:00 pm
недела Затворено