Бали - Октомври и Ноември 2018

Малдиви - Октомври, Ноември и Декември 2018

Тајланд - Бангкок и Пукет - Октомври 2018

Занзибар - Октомври и Ноември 2018

Аргентина и Бразил - Ноември 2018

Куба - Есен 2018

Тајланд 2018 - Бангкок, Ко Самуи

Тајланд 2018 - Бангкок, Ко Самуи и Пукет

Тајланд 2018 - Бангкок, Ко Чанг

Пукет 2018

Јапонија - Есен 2018

Иран - Есен 2018

Бали - Есен 2018

Кина - Ноември 2018