Туристичката агенција ТА МАР-ТЕО ТРАВЕЛ е формирана во 2006 година, како една од првите приватни независни туристички агенции. Туристичката агенција е членка на АТАМ, со Лиценца А согласно законот за туризам на Република Македонија , издадена од Министерството за економија.

Следете не!

+389 31 412 640
ГТЦ Гарнизон Приземје 8, ул. Гоце Делчев, Куманово
marteotravel@yahoo.com

Copyright © 2019 Design DABL

 

Image Alt

Резервација на авио билети