Дубаи

Атина

Будимпешта

Венеција

Виена

Истанбул

Љубљана

Минхен, Дворците на Баварија (автобус)

Прага

Стразбур

Фиренца

Куба

Рим

Швајцарија

Минхен, Дворците на Баварија (авион)

Мадрид

Малта

Барселона

Брисел

Краков